“1.89 milioane de euro. Atât a luat credit Primăria Bistriței. 3 credite, de fapt. Primul în 2009, alte două în 2014. Și mai vrea să ia unul.

Toate poveștile cu proiectele de dezvoltare sunt povești și atât. Se mai ia un credit, înainte de alegeri să bage proiecte multe, să ne prostească pe toți. Străzile care vor fi asfaltate (pardon, covorul asfaltic) o să fie pe credit, alte investiții, inclusiv reabilitări de blocuri, tot pe credit”, a transmis Doris Rai, într-un mesaj pe Facebook.

“Deci, noi o să finanțăm campania candidatului PSD! Spuneți adevărul! Spuneți că nu mai aveți bani, că i-ați cheltuit pe proiecte inutile. Acestea nu sunt #FAPTENUVORBE, nu e #DEZVOLTĂMBISTRIȚA, asta este 0 viziune pentru oraș. Acestea sunt pungile de zahar, sticlele și orezul electoral, doar că pe bani grei. O să bagați Primăria în faliment, în ritmul acesta!

Încă o informație ținută ascunsă, dar reală : în 2018, 75% din banii orașului s-au dus pe funcționarea Primăriei, DOAR 25% pe dezvoltarea ei! DOAR 25% din ce bani dăm Primăriei merg pe investiții! Restul pe salarii, funcționare, deplasări, hârie, pixuri etc. Bistrița are nevoie de dezvoltare bine gândită, de o echipă de specialiști care să salveze orașul de sub BOLOVANUL care stă să cadă peste ea!”, a mai transmis Doris Rai.

SPUNE-TI PAREREA