Dosar penal întocmit pe numele unui năsăudean care ar fi produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, fără să anunțe Poliția și fără să dețină permis de conducere.

În data de 25 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 60 de ani, originar din Nimigea, a formulat și respectiv depus o plangere penală prealabilă, la sediul Poliției din orașul Năsăud, fiind victima unui accident rutier.

Astfel, în urma cercetărilor și verificărilor a rezultat faptul că, la data de 09 octombrie a.c., un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Nimigea de Jos, la trecerea la nivel cu calea ferată, din cauza neadaptării vitezei și a lipsei de experiență la volan, a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă, răsturnându-se într-un șanț.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerului din autoturism, un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Nimigea, precum și avarierea autoturismului.

Victima a fost transportată la spitalul din Năsăud de către șofer, ascunzând împreună cu aceasta faptul că ar fi fost vorba despre un accident rutier, declarând faptul că a avut un accident casnic.

Polițiștii au constatat, în urma verificărilor faptul că năsăudeanul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta nu a anunțat Poliția Rutieră cu privire la producerea accidentului și fără să obțină încuviințarea lor, ar fi deplasat poziția autoturismului, modificând locul producerii accidentului.

În urma tuturor faptelor, tânărul s-a ales cu dosar penal pe baza căruia se efectuează în continuare cercetări, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

SPUNE-TI PAREREA