Liberalii bistriţeni au organizat astăzi o conferinţă de presă, unde au vorbit despre rezultatele excelente de la prezidenţiale, unde Klaus Iohannis a obţinut al doilea mandat.

„Încă o dată ne-am făcut datoria, am reuşit să bifăm într-un mod excepţional un rând de alegeri de o însemnătate uriaşă pentru această ţară. Le mulţumesc într-un mod cu totul şi cu totul special conjudeţenilor noştri care au ieşit la vot, care au votat pentru o Românie normală. Le mulţumesc şi celor care au ieşit la vot şi l-au votat pe contracandidatul preşedintelui Iohannis, pentru faptul că au făcut un exerciţiu absolut democratic. Le mulţumesc celor care în primul tur au votat cu USR PLUS, mulţumesc electoratului PMP, care în mod categoric l-au susţinut pe Klaus Iohannis”, a declarat preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc.

„Bistriţenilor le plac oamenii serioşi, corecţi, cei care măsoară de trei ori şi taie o dată. E primul preşedinte care, după 1989, pune PSD-ul cu botul pe labe. Scor sub 30 la sută PSD nu a mai luat nici în judeţul Bistriţa-Năsăud, nici în ţară. E în mare parte meritul lui Klaus Iohannis. Nu cred că trebuie să batem din palme şi nu cred că trebuie să ne culcăm pe o ureche. Vin alegerile locale unde trebuie să fim pregătiţi şi cred că trebuie să coborâm mai mult între oameni, să finalizăm care este candidatul la Primăria Bistriţa, la Consiliul Judeţean. E o şansă pe care PNL B-N nu are voie să o rateze… Primăria Bistriţa, Consiliul Judeţean, oraşele şi tot judeţul. Este mesajul pe care trebuie să-l transmitem, mă refer la majoritate în B-N. E valul PNL de care va trebui să profităm”, a declarat primvicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha.

1 COMENTARIU

  1. Do’m Nelutzu , ca sa puteti ” pluti pe aceste valuri ” … io zic sa imprumutati ” barcile ” de la PSD… altfel riscati sa va impotmoliti ori sa va inecati ! Nu va culcati pe ” lauri ” ca fara sprijinul celor din PSD, care s-au saturat de ” pupaza din tei ” nu prea cred ca veti reusi .

SPUNE-TI PAREREA