Conform calendarului privind acțiunile desfășurate pentru organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Președintele României în județul nostru sunt pregătite cele 313 secții de votare (83 în mediul urban și 230 în mediul rural) pentru cel de-al doilea tur de scrutin.

Numărul alegătorilor, potrivit operațiunilor curente efectuate la nivelul primăriilor în Registrul electoral și a datelor furnizate de către Autoritatea Electorală Permanentă este de 261.689 alegători înscriși în listele electorale permanente și 245.818 alegători posesori de cărți de identitate. 

Pentru cele 313 secții de votare organizate la nivelul județului, s-au atribuit un număr de 287.467 buletine de vot. 

Acestea, împreună cu celelalte materiale necesare la secțiile de votare pentru desfășurarea procesului de votare vor fi transportate mâine, 23 noiembrie a.c., de delegații Instituției Prefectului împreună cu pază înarmată din cadrul MAI, și vor fi repartizate și predate primăriilor fiecărui UAT, acestea urmând a fi preluate de președinții fiecărei secții de votare.

1 COMENTARIU

  1. BINE AR FI DACA ALEGERILE SE VOR APRECIA FUNCTIE DE NUMARUL PARTICIPANTILOR LA VOT , nicidecum dupa nr. total al celor care au drept de vot , nu se prezinta fiind indiferenti , sau efectiv stand acasa comozi si/sau pu.tu.rosi !

SPUNE-TI PAREREA