“Am început lucrul la încă o școală! Școala este fundația pe care se bazează orice comunitate! Școala este locul unde copiii noștri învață despre lume, iși deschid ochii către viață și își aleg viitorul! De aceea sunt foarte importante și condițiile unde se întâmplă toate aceste acțiuni”, a anunţat viceprimarul Bistriţei, Cristian Niculae.

“Dacă în jurul lor, copiii văd o clădire veche, amenajată precar, fără condiții bune de studiu, fără condiții de igienă, această imagine se poate imprima în mintea lor, iar procesul de învățământ să fie deficitar și plin de lipsuri!

De aceea, Primăria Bistrița desfășoară acum cel mai amplu program de investiții în infrastructura educațională din ultimii 30 de ani încoace!

Astăzi am vizitat un nou șantier în lucru, la Școala Gimnazială nr. 4, unde Primăria Bistrița investește peste 20,5 milioane lei din fonduri europene nerambursabile și din fonduri de la bugetul local pentru reabilitarea și modernizarea clădirii, dar și pentru îmbunătățirea dotărilor școlare”, a anunţat viceprimarul.

SPUNE-TI PAREREA