Primul lot de mobilier medical a sosit la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud. Este vorba de paturi și noptiere noi, care oferă siguranță și confort pacienților.

“Perioada de second hand a spitalului județean se apropie de sfârșit. A început livrarea primelor paturi și noptiere din cele 270 care alcătuiesc primul lot de mobilier medical. Noile paturi oferă pacienților confort sporit și siguranță, iar noptierele oferă facilități de servire a mesei la pat. Finanțarea necesară achiziționării acestora a fost asigurată integral de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud”, a anunțat directorul Spitalului Județean Bistrița -Năsăud, Gabriel Lazany.

“𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻 𝘂𝘁𝗶𝗹𝗮𝘁 de la aparatură de ultimă generație, până la 𝗽𝗮𝘁𝘂𝗿𝗶 𝘀𝗶 𝗻𝗼𝗽𝘁𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲 de cea mai bună calitate, 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗮𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮 𝗰𝗼𝗻𝗳𝗼𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗮𝗰𝗶𝗲𝗻𝘁𝗶𝗹𝗼𝗿! O investiție în valoare de 5.400.000lei (1.130.676 €), care crește siguranța pacienților și confortul medical al acestora pe perioada spitalizării”, a spus președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA