Una dintre cele mai importante echipe din handbalul feminin românesc a ajuns pe masa Agenției Naționale Antidoping. Numele echipei Corona Brașov! Proaspăt calificată în grupele EHF și o formație care dă nu mai puțin de 4 jucătoare în lotul de 18 al României pentru Campionatul Mondial din Japonia, care va debuta sâmbăta viitoare. Corona Braşov s-a calificat în grupele Cupei EHF la handbal feminin, după ce a eliminat echipa Gloria Bistriţa-Năsăud, în dubla manşă.

“ANAD a intrat, de curând, în posesia unor informații că jucătoarele de la Corona Brașov au apelat la o terapie interzisă de regulamentul WADA, agenția mondială antidopin: terapie cu laser intravenos!!!

Handbalistele ar fi apelat la această metodă, iar acum riscă și ele, dar și clubul sancțiuni fără precedent. ANAD a notificat deja 3 dintre jucătoare, toate fiind din lotul pentru Mondiale: Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daria Bucur.

Nu doar jucătoarele au fost notificate, ci și Federația Română de handbal, clubul Corona Brașov, COSR, MTS, WADA, dar și Federația Română de Handbal”, scrie Gazeta Sporturilor.

 

SPUNE-TI PAREREA