Fostul ministru al Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, a avut un mesaj dur la adresa premierului Ludovic Orban, făcând referire la noul ministru al Dezvoltării, Ion Ştefan. Suciu îi provoacă pe liberali la dezbatere. Reacţia lui Daniel Suciu vine după ce Ludovic Orban a declarat că fostul ministru PSD a lăsat lucrări neplătite, derulate prin PNDL.

“Până una alta domnul Suciu, care a fost ministrul Dezvoltării, a lăsat mii de localităţi cu proiecte pe PNDL, companii care au efectuate aceste lucrări fără să le fie plătite (…) şi fără ca aceste obiective de investiţii care sunt în beneficiul cetăţenilor din aceste comunităţi să ajungă să îmbunătăţească viaţa românilor care trăiesc în aceste comunităţi. (…) Domnul Suciu mai bine vede cum este cu alegerile locale din Sângeorz Băi. (…) Nu ne convoacă pe noi PSD, nu ne stabileşte nouă programul PSD, iar PSD trebuie să-şi ţină frâul, să se ţină într-o atitudine în care să înţeleagă că practic au fost aleşi cu 46,5% promiţând marea cu sarea şi după ce au livrat românilor doar praful de pe tobă au ajuns la un scor de 20%”. a spus Orban.

“Patroane, nici măcar să răspundă nu-l lași? Înțeleg că ai raspuns în locul lui la audieri, înțeleg că te duci acum pe stadioane și habar nu ai despre ce e vorba, dar dacă tot ești si ministru la dezvoltare nu vrei să spui cum ai mințit că sunt facturi restante de 5 miliarde când în realitate suma asta înseamnă plăți efectuate? Am înțeles, ministrul tău nu are voie să vorbească, să înțeleg că nu ai încredere să-l lași la o dezbatere cu mine? Pauză (gaură) răspuns?”, a răspuns Daniel Suciu.

SPUNE-TI PAREREA