Un aparat pentru terapie cu radiofrecvență a ajuns la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud. Acesta este o investiție în valoare de peste 12 000 de euro, realizată de
Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Ministerul Sănătății.

„Cea mai modernă terapie cu #radiofrecvență, cu rezultate imediate, a ajuns la #SecțiaDeRecuperare a Spitalului Județean!

↪️ Toți pacienții care suferă de spasme musculare locale, mialgii, tendinite, durere cervicală, edem post-traumatic etc. beneficiază de acum de această metodă terapeutică #neinvazivă- de ultimă oră, la noi în județ!

✔️ Pe baza studiilor științifice, dar și datorită rezultatelor, aparatul este renumit în întreaga lume pentru că produce efecte terapeutice cum ar fi: ameliorarea instantă a durerii intense, relaxarea mușchiului, reducerea edemului și regenerarea ţesutului.

↪️ Așadar, o altă #InvestițieÎnSănătate pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița, în valoare de 59.000 lei (12,377euro), realizată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Ministerul Sănătății, pentru #SănătateaComunității“, a atransmis președintele CJ, Emil Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA