Președintele Klaus Iohannis a venit astăzi la Bistrița pentru o întâlnire cu activul de partid și susținătorii. Deși victoria sa în Bistrița-Năsăud a fost una categorică la primul tur al alegerilor prezindențiale, entuziasmul bistrițenilor nu a fost pe măsura așteptărilor. Totuși, președintele a fost primit cu căldură. În jurul orei 13.00, liderii și membrii de partid, alături de câțiva bistrițeni s-au adunat pe Pietonal și la terasele din centrul istoric. Președintele a fost întâmpinat în fața Bisericii Evanghelice unde a salutat lumea, apoi s-a îndreptat spre sediul de partid. A fost primit de maxim 150-200 de oameni, din care, unul-doi au încercat fără succes să scandeze “Iohannis!” și să facă atmosferă. Președintele s-a oprit să își facă selfie-uri cu oamenii, dar a fost întâmpinat și de persoane vârstnice care l-au rugat să nu le taie pensiile. Acesta le-a asigurat că pensile vor crește și se va face drepatte. După ce a stat aproximativ o oră la o întâlnire privată cu liderii de partid, la sediul PNL, președintele s-a îndreptat, pe jos, spre Sala Polivalentă.

 

 

3 COMENTARII

  1. Presedintele Klaus Iohannis a fost asteptat la Bistrița pe 21 septembrie, 2019 cu ocazia celei de-a 29-a Întâlniri a Sașilor de pretutindeni, ceea ce nu s-a intamplat. Iata ca aceasta vizita a presedintelui la Bistrita nu s-a lasat prea mult asteptata si se intampla acum in 16 noiembrie inaite de cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. De altfel, Klaus Iohannis a mai venit la Bistriţa si in septembrie, 2014 prilej cu care a făcut o scurtă vizită chiar în Biserica Evanghelică, unde s-a intalnit si cu Johann Dieter Krauss, fostul sau coleg la Liceul Bruckenthal din Sibiu care este preotul paroh al Bisericii Evanghelice din Bistrita .
    vezi: https://timponline.ro/iohannis-a-vizitat-biserica-evanghelica-si-a-dat-mana-cu-cersetorii-din-centrul-istoric-foto/

  2. Pai, astia ne reprezinta pe noi romanii si la nivel national … ” tot cam cati intra intr-o baie ” SI CARE AU REUSIT SA AJUNGA LA PUTERE PRIN ” LOVITURA DE PALAT ” … CU SPRIJINUL LUI ” GICA CONTRA DE STANGA “… care s-au suparat ei ca au fost ” inlaturati de la ciolanul cu fasole ” … !

SPUNE-TI PAREREA