Un accident rutier a avut loc astăzi în localitatea Rebrișoara. Un tânăr a intrat cu mașina într-un tractor cu remorcă. Acesta a rămas încercerat, fiind extras de pompieri și transportat la spital.

“Victima prezenta o fractură deschisă la genunchiul stâng, traumatism de bazin si alte leziuni. Era blocata în autoturism, a fost extras de pompieri și predat echipajului de prim ajutor SMURD în vederea transportarii la spital. Victima este un bărbat în vârstă de 20 ani de ani”, a transmis ISU BN.

Din primele date, rezultă că șoferul nu a păstrat distanța corespunzătoare în trafic.

“Conform primelor verificări  efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Rebrișoara, care conducea un autoturism pe direcția Rebrișoara-Năsăud, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un vehicul (tractor cu remorcă) care circulă pe aceeași direcție și care ar fi oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, intrând în coliziune cu acesta. 

În urma accidentului, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital și urmează a fi testat alcoolscopic. Șoferul tractorului, un tânăr de 23 de ani, din localitate, a fost testat cu aparatul  etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii din Năsăud efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

* în primele 30 de minute, pe parcursul intervenției, drumul a fost blocat total; 

În aceste momente, în zonă se circulă alternativ, pe o bandă, iar polițiștii dirijează circulația și  efectuează măsurătorile necesare”, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA