Taxele pentru colectarea și transportul deșeurilor apasă tot mai greu pe spatele cetățenilor din Bistrița-Năsăud și acest lucru este resumțit și de primari și Consilii Locale. Având în vedere că se apropie alegerile locale, această temă îi preocupă pe unii primari, mai ales că oamenii dau vina pe administrația locală pentru taxe.

“Dragi cetățeni ai judetului Bistrita-Năsăud și stimați  colegi primari!

Am ajuns noi ca primari și colegii din primării să fim exploatați de o Societate Comerciala aducatoare de profit care se numeste SUPERCOM!

Le imparțim pliante, le distribuim sacii, le colectăm taxele iar ca recompensă în cazul în care nu reușim  să colectăm taxele, suportă bugetul local!

Dumneavoastră vă dați seama ce vremuri trăim,    plăteasca o familie cu 4 membrii 312 lei anual pentru colectarea deșeurilor (gunoaielor). 

În ce lume traim măi oameni buni!!!

Dicutam cu colegii în această  dimineață  despre faptul că , cetățenii  acuză  Consiliu Local despre aceste taxe super mari dat fiind faptul că noi colectăm aceste taxe și  le viram frumușel  la super firma “SUPERCOOOM”!”, a scris primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, pe pagina sa de socializare.

 

Reamintim că tarifele Supercom s-au majorat de la 1 noiembrie 2019. 

Tarifele serviciului de salubrizare se modifică de la 1 noiembrie. Care vor fi noile costuri pentru ridicarea deșeurilor

 

1 COMENTARIU

  1. Acest SUPERCOM… ar dori dupa cum se vede, sa selectam noi TOTAL gunoaiele SI EVENTUAL SA LE SI DUCEM TOT NOI LA GROAPA DE GUNOI, EI SA SE DUCA NUMAI CU FACTURILE SI SA-SI INCASEZE BANII …

SPUNE-TI PAREREA