“Pentru că există suspiciuni că, ba a avut Klaus cască, ba a avut V.Dăncilă, să se limpezească lucrurile, hai la dezbatere! Însă, deja este un subiect încheiat, pentru că Iohannis nu o să facă treaba asta. Păcat!”, a transmis Mihaela Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD Bistriţa-Năsăud.

“Oricum, foarte interesantă conferința de presă a lui Iohannis, una din care (pe lângă altele) înțelegi și că:

• Iohannis nu a mai avut vreme de mers în vacanțe, în ultimii ani( #aham…), că a stat să luptate zi și noapte împotriva PSD-ului, dar… încă n-a învins;
• n-are 6 case, doar 5, că una i-au luat-o; #Pățăști
• i-a adus pe toți liderii europeni în România și le-a arătat partea frumoasă, dar practic noi nu ne-am ales cu ceva concret;
Etc.

Concluzia!?
Avem o campanie a emoțiilor, o vărsare de vorbe, deoarece faptele nu contează!
Faptul că actualul Președinte chiar nu a făcut ceva concret ptr România, nu contează!

Povestea cu casca n-ar fi fost, dacă domnu’ Klaus ar fi ieșit în fața noastră frecvent, așa cum a promis acu’ 5 ani.

Ghinion!”, a transmis Mihaela Ivan.

2 COMENTARII

  1. Ce să astepti de la chelnerul Răducu si de la ciracii din jurul sau. Au pus imediat botul la postarea Gabrielei Firea făcută pe contul său de facebook, în care afirmă că președintele Klaus Iohannis ar fi avut o cască în ureche, cu ajutorul căreia primea răspunsurile pe care trebuia să le dea la întrebările ziariștilor, în timpul conferinței de presă. Postarea era un fake- news, si a fost demonstrat ca fiind neadevărată de președintele Klaus Iohannis, în timpul conferinței de presă pe care acesta a susținut-o. De altfel orice om cu creier poate gândi singur: cum să vorbești liber după casca din ureche răspunzând unor întrebări pe care nu le știi dinainte? Întâi ar trebui să asculți ce-ți spune ăla în cască, presupunând că e un geniu suprauman, capabil să elaboreze răspunsul pe loc, și pe urmă găvărești, cu pauze mari. Or, Iohannis a vorbit cât se poate de cursiv și cu răspunsuri evident spontane, între care tocmai cel la întrebarea cu casca a fost plin de umor: și-a arătat cu degetul urechea dreaptă, urechea stângă și apoi creștetul capului: „Aici e casca!”
    Pe Răducu atâta il duce capul. De altfel imediat dupa ce a votat la primul tur de scrutin el a recunoscut singur ca nu are creier, afirmand: „spre deosebire de alții care NU au creier, eu am votat cu inima”. Concluzia logică este că nici el nu are creier din moment ce a votat cu inima. Numai că nu inima face diferenta dintre om si animal, ci creierul, gândirea, ratiunea. Dar, de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.

SPUNE-TI PAREREA