“Domnul Iohannis ne-a demonstrat și în această seară că este o marionetă!
În incapacitatea sa de a vorbi liber, pare că poartă o cască prin care i s-au suflat răspunsurile la întrebările jurnaliștilor și același zâmbet sfidător!

Domnule Iohannis, după 5 ani în care v-ați ascuns de români, ani în urma cărora ați lăsat doar dezbinare și nici o realizare, ani în care nu ați mișcat nici un deget pentru obţinerea vizelor SUA şi intrarea României în Shengen, nici un program de ţară și nici o viziune pentru viitor, ar fi un gest de bun-simț să veniți în fața românilor la o dezbatere.

Poate că ați uitat, dar un Președinte adevărat trebuie să-și reprezinte poporul și să intre-n luptă pentru el! Un Președinte trebuie să arate ce a făcut, ce va face și ce crede despre țara pe care o reprezintă-n lume! Fuga de dezbaterea cu contracandidatul înseamnă să renunți la acest rol sau să consideri că nu trebuie să dai socoteală nimănui. Vrem un președinte care fuge de răspundere? Un Președinte marionetă? Un Președinte arogant, care-și arată disprețul față de propriul popor și democrație?

Eu nu vreau un astfel de Președinte! Ci, unul care să #LuptePentruFiecareRomân!

D-le Iohannis, dna Viorica Dăncilă vă așteaptă la dezbatere! Fără cască!”, a transmis preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, într-o postare pe Facebook.

O reacţie virulentă a venit şi din partea deputatul PSD, Daniel Suciu.

“Țucă-l tata de curajos! No bine no…ăștia cu inteligentul, sufletistul și performantul națiunii, lăsați-o jos că măcăne! Pentru elevii prinși la bac cu casca e eliminare din examen, celor prinși la tablă cu suflat…stai jos, 2! Și când te gândești ca a fost și profesor, cu meditații și case. Multe case și prin fraudă. Vorba cântecului…bă, ești prost?!”, a scris Daniel Suciu pe Facebook.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA