UPDATE: La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus în această dimineață un tânăr de 18 ani, din localitatea Bichigiu, cu multiple plăgi la cap, gât și două plăgi toracice profunde, care i-au penetrat plămânii. Pacientul a beneficiat de investigații medicale de specialitate, a fost stabilizat și va fi transferat cu o ambulanță la Secția Clinică Chirurgie Toracică a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca

Știrea inițială:

Un tânăr de 18 ani din localitatea Bichigiu, comuna Telciu, a fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiat de un bărbat din județul Maramureș. Altercația dintre cei doi s-a iscat în zorii zilei, în jurul orei 5.00, când s-a făcut o sesizare prin 112. Polițiștii l-au prins pe agresor la scurt timp, la liziera unei păduri din localitate.

„Un maramureșean a fost prins de polițiști și condus la audieri, la scurt timp după ce a agresat un tânăr de 18 ani, în localitatea Bichigiu.

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că, în localitatea Bichigiu a avut loc o agresiune, în urma căruia, un tânăr de 18 ani a fost rănit, fiind transportat la spital.

În urma primelor verificări, polițiștii au stabilit faptul că doi bărbați ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, după care, în urma unor neînțelegeri avute, unul dintre aceștia, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Budești, județul Maramureș, l-ar fi lovit cu un cuțit pe celălalt, în vârstă de 18 ani. În urma altercației, maramureșeanul a plecat de la fața locului, fiind depistat la scurt timp de către polițiștii Secției 6 Politie Rurală Năsăud, la liziera unei păduri din localitate.

Agresorul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri, iar la fața locului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul“, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA