Unul dintre localurile cunoscute şi speciale din Bistriţa, pensiunea Miracolo, s-a vândut. Proprietare, Florentina Pop, a decis să renunţe la business-ul din România, pe care l-a administrat 20 de ani şi să călătorească.

“Am vândut MIRACOLO! Îmi scrie multă lume pentru diferite evenimente și doresc să clarific aici un mic amănunt. În ultimii ani, tot umblând prin lumea largă, am decis să trăiesc mai ușor, deși Miracolo a fost și este COPILUL meu. CREAȚIA MEA ÎN TOTALITATE! 20 DE ANI AM LUCRAT LA ACEST VIS FRUMOS. Un proiect care mi-a adus MULTE BUCURII dar foarte multe sacrificii. VIAȚA mea am dedicat-o oamenilor și lucrurilor frumoase din jurul meu, pentru fericirea și bunăstarea altora. ACEST PRINCIPIU DE VIAȚĂ M-A FĂCUT FERICITĂ! MIRACOLO a fost ,este și va fii COPILUL meu, minunea mea care mi-a permis să-mi întrec limitele. CU EL AM PLÂNS SI AM RÂS 20 DE ANI DIN VIAȚĂ”, a scris Florentina Pop.

“Noii proprietari vă vor impresiona prin seriozitate și CALITATE maximă. Mulțumesc frumos tuturor persoanelor dragi care au avut încredere în mine, care m-au susținut de-a lungul timpului. Mulțumesc frumos TUTUROR care mi-au trecut PRAGUL . Mulțumesc frumos TUTUROR care mi-ati oferit o șansă! Mulțumesc frumos tuturor care mi-aţi deschis o ușă să merg mai DEPARTE. Am avut multe piedici de-a lungul timpului prin instituțiile statului, care mi-au făcut viață grea și amară. OAMENI ai puterii care se folosesc de statutul lor pentru a creea dezordine și durere, așa pentru că sunt șmecheri. Inclusiv lor le mulțumesc frumos. VIAȚA UNUI OM CORECT ŞI BUN, MUNCITOR, PLĂTITOR DE MULTE, FOARTE MULTE TAXE , merge înainte, iar tu care nu ai facut nimic în viața ta și trăiești din banii plătiți de mine, vei rămâne tot un om bolnav la minte și niciodată nu-i târziu sa plătești pt tot. Karma ta are grijă de tine suflete! Mulțumesc tuturor angajaților mei, oamenii mei dragi în care am investit multă iubire și SUFLET, Viorica Ianosi, Ina Moldovan, Marian Morar, Morar Grigore Cristian, Elena Cătană și mulți alții fără număr. Oamenii harnici și consecvenți”, a transmis Florentina Pop.

“Îmi place ROMÂNIA, îmi place și IUBESC BISTRIȚA, iernile fug în țările calde pe care m-am decis să le fac cunoscute si vouă. În ultimii ani, nu am postat nimic din umblările mele, însă comorile găsite de mine, doresc sa le impart și cu voi, dacă nu puteți vedea personal aceste minunății, măcar virtual sa vă aducă bucurie. Vă aștept în Mexic, amigos!”, a mai transmis Florentina Pop, într-o postare pe Facebook.

SPUNE-TI PAREREA