Tinerii cu rezultate deosebite, care au dus mai departe, cu mândrie numele orașului, în țară și în străinătate, sunt premiați și în acest an.

Consiliul Local şi Primăria municipiului Bistriţa vor acorda „Premiile anuale ale municipiului Bistriţa”, cetăţenilor care, prin participarea lor la concursuri, competiţii, întreceri sau alte acţiuni cu participare naţională sau internaţională, au obținut rezultate deosibite.

Sunteți așteptați cu propuneri, împreună cu o copie a actului de identitate a persoanei desemnate, una, doua fotografii în format electronic și datele de contact, împreună cu numărul de telefon. Toate acestea se depun la Primăria Municipiului Bistrița, de pe strada Cheorghe Șincai, nr. 2, până la datta de 6 decembrie a.c. ora 14:00.

Festivitatea de decernare a Premiilor municipiului Bistrița 2019, gală care ajunge anul acesta la ediția cu nr. 19 și va avea loc la Palatul Culturii.

1 COMENTARIU

  1. Cel mai mare premiu pt. bistriteni va fi cand nenea ala din poza cu tricolorul pe buric va merge in pensie. Si copacii vor murmura de bucurie .

SPUNE-TI PAREREA