Preşedintele României şi candidatul PNL pentru un nou mandat de şef al statului, Klaus Iohannis, va efectua o vizită în municipiul Bistriţa, în campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Conform unor surse din rândul liberalilor, Klaus Iohannis va efectua o vizită la Bistriţa sâmbătă, 16 noiembrie, când se va întâlni cu liberalii din judeţ şi cu simpatizanţii săi.

Klaus Iohannis a obţinut un scor foarte mare în primul tur al alegerilor prezidenţiale, în judeţul Bistriţa-Năsăud, mai exact 48 la sută din voturile exprimate.

1 COMENTARIU

  1. Motto:
    „A-ți bagateliza rivalii mai înainte de a-i birui înseamnă a dezarma în fața lor înainte de vreme”
    (Lucian Blaga)-
    Mitingurile electorale in care au loc întâlniri directe ale candidatilor la președintia României cu cetățenii sunt binevenite dar nu suficiente. Oamenii doresc să vadă cel putin o dezbatere televizata între candidati in care să existe o confruntare de idei pe teme de interes pentru viitorul țării. De aceea, decizia staff-ului liberal de campanie, ca Iohannis să nu participe la o dezbatere cu Dăncilă este contraproductivă si ar putea avea ca efect o participare redusă la vot pe 24 noiembrie.
    Totusi este de apreciat faptul că Președintele Klaus Iohannis, vine la Bistrița pe 16 noiembrie pentru a participa la un miting electoral organizat inaintea celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor pezidentiale.

SPUNE-TI PAREREA