Scorul mare obținut de președintele Klaus Iohannis în toate cele trei exit-poll-uri a fost un prilej de bucurie pentru liberalii din Bistriţa-Năsăud. La sediul PNL de pe pietonal se aflau, la ora 21.00, mai mulţi membri ai filialei judeţene, printre care Stelian Dolha, Diana Morar, Mihai Sărmăşan, Octavian Ganea.

Aceştia se aşteptau la un asemenea scor pentru Iohannis. În lipsa preşedintelui Ioan Turc, aflat în teritoriu, primvicepreşedintele Stelian Dolha a făcut o scurtă declaraţie.

“E un moment mare, un moment de bucurie pentru noi, pentru că și munca a fost pe măsură. Eu cred că trebuie să vedem rezultatele oficiale, după care să ne reapucăm de muncă pentru a obține o uriașă victorie în turul al doilea”, a declarat Stelian Dolha, conform propolitica.ro.

În ceea ce privește unele rezultate provenite din numărătoarea paralelă a partidului, Stelian Dolha a precizat că devine foarte clară și aici victoria, una mare de tot:”Batem așa cum am spus, la peste 20% pe pesediști”.

1 COMENTARIU

 1. Daaaa…. ” voi PNL-ul ” ati ajuns la putere prin ” lovitura de palat ” ma, aia ati facut … profitand de prostia si naivitatea celor care v-au sprijinit sa dati jos un guvern legitim si pe care-i veti pune acuma sa va ” stearga la c*r ” … !
  Ma… ar trebui dupa voi … impartita Romania in DOUA si tot din 2 in 2 ani, sa preia puterea prin ” lovitura de guvern ori de palat ” … cand hai de ” cea ” … cand ai de ” hais „… !
  Asta ati facut voi ! Stati linistiti ca … vor veni si ” alegerile anticipate ” mult dorite si trambitzate … si cu masurile pe care deja le-ati implementat ” cu baioneta „… lui Orban al vostru… nu stiu zau daca veti iesi voi la putere la alegerile locale si parlamentare care urmeaza … si tare ma tem io ca Johannis, iara o sa faca ” spume la gura ” ca n-o sa aiba ” Guvernul Mariei Sale ” !
  Ma voi nu sunteti buni la guvernare , de ce nu pricepeti odata ?!
  Ar trebui modificata Constitutia si SA AIBA DREPT DE VOT INDIFERENT PENTRU CE FUNCTII POLITICE ( PRESEDINTIE, LOCALE ORI PARLAMENTARE ) exclusiv DOAR CEI CARE TRAIESC, MUNCESC , PLATESC DARI, IMPOZITE TAXE, AMENZI SI PRIVATIUNILE IMPUSE DE PARLAMENTARI, aici in Romania, ADICA ACASA … nu toti cei care CU NERUSINARE SI PE BANII NOSTRI PUBLICI :
  – au facut studiile in Romania si s-au calificat fel si chip ,
  – iar dupa care si-au vazut diplomele in mana su fugit sa munceasca pentru straini, la care sa le faca la aia salarii si pensii,
  – lasandu-si acasa ” toti pl.o.zii si flio.sto.rogii de batrani ” … sa-i tinem noi in continuare tot pe banii publici ,
  – si sa-i purtam noi la scoli in continuare , sa-i tinem noi la camine si spitale ori ospicii publice…
  – si sa le platim noi pensiile , alocatiile de stat , bursele si toate cele din banii nostri ai celor ramasi acasa .
  Nu este moral si nici crestin sa voteze cei care au dat bir cu fugitii prin strainatati , sa hotarasca ei cine sa ne conduca aceasta tzara , treburile administratiei de stat si asa mai departe , lasandu-ne pe cap cu toate greutatile vietii, ca daca trimit bani din strainatate, ii trimit lu muma-sa si lu tata-so, nicidecum statului roman pentru pensii si salarii generale .
  Trebuie modificata Constitutia astfel incat sa aiba drept de vot, numai exclusiv cei care (mai) au domiciliile in Romania si care efectiv stau aici, muncesc aici, aici platesc dari, taxe, impozite, amenzi si suporta cu tarie greutatile si privatiunile sociale ale statului roman , NICIDECUM TOTI CEI CARE CHIAR DACA ISI MAI APSTREAZA CETATENIA… voteaza ei si hotarasc ei … din strainatate , rupti de realitatile sociale , asa… aleatoriu si in bataie se joc multi din ei , neplatindu-si catre statul roman… darile, impozitele, taxele si contributiile pentru pensii si salarii si pentru intretinerea ” plo.zi.lor si flio./sto.rogilor ” lasati aici pe capul nostru al tuturor .
  Mai Robytza, pentru democratia sociala, au murit generatii de oameni tineri si batrani ma… si NU CRED IO CA LUMEA o sa va TOLEREZE LA PUTERE CU APUCATURILE PE CARE LE AVETI !

SPUNE-TI PAREREA