Liderii PSD Bistriţa-Năsăud s-au aflat, ca la fiecare alegeri, la sediul partidului, unde au aşteptat exit-poll-ul anunţat la televiziunile naţionale. Preşedintele partidului, Emil Radu Moldovan, părea destul de relaxat şi le-a transmis jurnaliştilor, înainte de anunţul exit-poll-ului, că Viorica Dăncilă va intra în turul doi.

Acesta a susţinut apoi o declaraţie de presă. La sediul partidului s-au aflat şi viceprimarul Bistriţei, Cristian Niculae, deputatul Doina Pană, preşedintele TSD Bistriţa-Năsăud, Bogdan Ivan Gruia.

“Fiecare zi de alegeri e una lungă şi foarte grea. Nu a fost extrem de emoţionantă pentru mine, că eram sigur că forţa PSD îşi va duce candidatul în turul doi. Greu abia de acum începe. Rezultatele exit-poll-ului sunt ceea ce ne aşteptam cu toţii, nu e un rezultat care să mă facă să sar într-un picior, pentru că e pentru prima dată când candidatul PSD nu câştigă turul 1. Dar, de fiecare dată când am câştigat turul 1, am pierdut turul 2. Să sperăm că de data asta să terminăm pe locul 1 pe 24 noiembrie. Pe toate calculele aritmetice, votul din diaspora îi poate aduce în jur de 3 procente lui Dan Barna, în condiţiile în care ia peste 50 la sută din voturile din diaspora”, a declarat Radu Moldovan.

 

1 COMENTARIU

  1. Logica lui Gâgă. Răducu spune că „spre deosebire de alții care NU au creier, eu am votat cu inima”. Concluzia logică este că nici el nu are creier din moment ce a votat cu inima. Prostia e molipsitoare. Stând prea mult intre idioti ajungi să-i depăsesti. De altfel nu-i prima dată când Răducu comite atfel de tâmpenii. Spre exemplu, in emisiunea „România 2019” realizată de la Colibita, Răducu afirma că se roagă ca Iohannis să nu reusească in alegerile prezidentiale: Mă rog bunului Dumnezeu, chiar dacă toate sondajele îi dau șanse să câștige să se întâmple o minune Dumnezeiască, chiar dacă ajunge în turul 2, sa nu mai ajungă președintele României, pentru că încă 5 ani cu el vor fi un dezastru ”. Se pare că se adevereste vechiul proverb românesc care spune că „glasul măgarului nu se aude în cer”.

SPUNE-TI PAREREA