Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat detaşat primul tur al alegerilor prezidenţiale. Dan Barna şi Viorica Dăncilă se luptă pentru turul doi al alegerilor, fiind separați doar de circa 6 procente.
Așa arată EXIT Poll-urile realizate de IRES şi de CURS-Avangarde.

Datele au ca punct de referinţă ora 19.00, aşadar au mai fost două ore de vot în ţară neacoperite. În plus, diaspora nu a fost luată în calcul.

Finala ar putea fi decisă chiar de românii din străinătate.

EXIT Poll CURS- Avangarde
1. Klaus Iohannis – 39%
2. Viorica Dăncilă – 22,5%
3. Dan Barna – 16,4%
4. Mircea Diaconu – 7,9%
5. Teodor Paleologu – 6,1%
6. Kelemen Hunor – 3,9%

EXIT Poll IRES
1. Klaus Iohannis – 38,7%
2. Viorica Dăncilă – 22%
3. Dan Barna – 16,1%
4. Mircea Diaconu – 8,2%
5. Teodor Paleologu – 5,6%
6. Kelemen Hunor – 4%

1 COMENTARIU

 1. Veorico, NICI NU MAI ARE ROST SA TE MAI DUCI IN TURUL 2, pentru ca invingator va fi mister Klaus si veti fi umiliti in continuare cu pr.os.tia dumitale prin care ai tinut cu dintii sa mergi in turul 2, crezand ca vei iesi dumneata presedinte, care nu esti in stare sa conduci in bune conditii NICI MACAR PARTIDUL DUMITALE SAU guvernul pe care l-ai pierdut , dara-mi-te o tzara !
  Doamna draga, si eu sunt PSD-ist, dar efectiv nu inteleg de ce nu te duci dumneata sa ” lipesti in continuare afise politice ” … ca nu ti se potriveste absolut deloc functia de presedinte al PSD-ului , sef de guvern sau de sef al statului unde ai crezut dumeata cu nerusinare ca vei fi aleasa .
  Cel mai potrivit era daca duceai dumneata discutii de sprijin al celui care ocupa locul 3, sa intre ala in turul 2… si in turul 2, SA VOTATI CU TOTII , nu PENTRU USR, SAU PMP… ci efectiv IMPOTRIVA LUI GICA CONTRA ,care era sigur apoi ca pica de la putere sa se duca invartidu-se la nemti sau la cine-l sustine si-l sprijina ca NICIDECUM NU A FOST, NU ESTE SI NICI NU VA FI VREODATA PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR !
  Cu complicitatea dumitale ( sau poate chiar pro.stia.dumitale ) … acest Gica Contra … va fi in continuare Presedintele unei populatii minime, care reprezinta doar PNL-ului in aceasta tzara .
  Asa cum ti-am spus, si eu sunt PSD-ist si permanent am votat cu ” stanga ciumei rosii ” … dar acuma ca au ajuns cu nerusinare dumneata in turul 2 cu Gica Contra… O SA-L VOTEZ CU SIGURANTZA PE ACESTA , CA DUMNEATA NU AI NICI PE UN SFERT TINUTA, PREGATIREA PROFESIONALA, SOCIALA SI POLITICA SAU ADMINISTRATIVA A DUMNEALUI . Nu mai punem la socoteala ca ” Gica… ” vorbeste 4 limbi la perfectie… pe cand dumneata nu sti sa vorbesti bine nici limba romana !
  Asadar , DU-TE STIMATA DOAMNA SI „LIPESTE AFISE ” IN CONTINUARE , ca asta poti s-o faci … !

SPUNE-TI PAREREA