Rareş Bogdan, Robert Sighiartău şi senatorul Viorel Badea au votat, vineri, la o secţie de vot din Roma, la Academia di Romania.

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat, la ieşirea de la urne, că a ales să voteze la Roma din respect pentru diaspora, “pentru fraţii noştri care nu au plecat de bine”, ci “din disperare” şi pentru că au fost “umiliţi”.

“Îi aşteptăm acasă. Am venit din respect pentru ei, am venit din respect pentru cei care în urmă cu cinci ani de zile l-au adus pe preşedintele nostru în fruntea statului. Am venit pentru cei care ştiu că în continuare sunt alături de noi, iubesc România în fiecare zi, se gândesc la ţara lor (…)”, a spus el.

El a mai spus că îi aşteaptă pe oameni pentru a vota “pentru o ţară normală, pentru o Românie normală”.

“Am votat de aici, din Roma, pentru o Românie normală, pentru o Românie europeană, pentru o Românie occidentală. Am votat cu dorinţa ca România să fie mai bună, ca să fie mai primitoare pentru fiii şi fiicele care astăzi se află în diaspora”, a spus, la rândul său, Robert Sighiartău.

În străinătate, votul pentru alegere preşedintelui României a început vineri. În România, votul la alegerile prezidenţiale are loc duminică, de la ora 7.00.

 

1 COMENTARIU

  1. Da… poate ramene acolo definitiv ca nu ne afecteaza cu absolut nimic … , sa munceasca si sa faca plusvaloare sociala, salarii si pensii pentru italieni, iar ” batranii fli.osto.rogi … si pl.o.zii ” sa si-i lase aici in Romania, sa-i purtam NOI in scoli si sa-i tinem noi pe banii nostri publici … dupa care sa plece si astia la ” tac-so ” … !

SPUNE-TI PAREREA