Deputatul PSD Doina pană și-a exprimat susținerea față de primarul Capitalei, Gabriela Firea, dar și față de candidatul social democrat la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă.

„București, depoul Dudești, împreună cu Viorica Dăncilă și Gabriela Firea, întâlnire cu reprezentanții sindicatului STB.

În București, contrar statisticilor învechite, trăiesc, muncesc și călătoresc zilnic 4 milioane de oameni.
Pe vremea studenției mele, firma de transport în comun se numea ITB și asigura un transport decent. După Revoluție a devenit RATB și încet, încet a ajuns în pragul falimentului pentru că niciun primar general n-a considerat o prioritate transportul în comun. A trebuit să vină Gabriela Firea primar general ca RATB să fie salvată și transportul în comun să înflorească datorită condițiilor oferite călătorilor. Plus cei 11700 de angajați să-și pastreze locurile de muncă.
Ce-a făcut Gabriela Firea?
A transformat RATB din regie în societate comercială STB și a alocat 474milioane de € pentru 830 mijloace de transport noi.
400 de autobuze noi Euro6 circulă deja iar în 2020 vor veni 130 de autobuze hybrid.
100 de autobuze electrice, 100 de troleibuze și 100 de tranvaie sunt în procedură de atribuire/ evaluare a ofertelor.
Încă o dovada vie că “Omul sfințește locul”!
Felicitări, Gabriela Firea și la cât mai multe mandate! București-ul și bucureștenii au nevoie de un om ca tine!
Succes, Viorica Dăncilă în cursa prezidențială! Mandatul tău de premier arată că România și românii au nevoie de un om ca tine!
Două femei cu totul speciale, pragmatice, cu dragoste și interes pentru mai binele celor pe care îi reprezintă! Prin fapte, nu doar vorbe“, a scris Doina Pană pe pagina ei de socializare.

3 COMENTARII

  1. Doino…spune-i la Veorica sa nu mai stea cu ” mana intinsa “… ca sta degeaba ! Canci , NIMIC NU VA MAI PRIMI si poate merge si in continuare la ” lipit de afise ” !
    Nu veti scapa de Gica Contra, altfel, decat daca il sustineti in alegrile care urmeaza pe domnul Paleologu, atat in turul 1 cat si in turul 2… NU ” VOTAND PENTRU” … ci … ” VOTAND IMPOTRIVA LUI GICA … ” ! Decat cu Iohannis, mai bine cu oricare dintre ” Hastag ” … ori Paleologu . As avea o satisfactie enorma, ca PNL-istii sa fie nevoiti sa guverneze cu un alt presedinte decat cel al ” Mariei Sale ” .

  2. Fă Doina pe ce lume trăiesti? Cum poti să spui că mandatul de premier al Viorica Dăncilă arată că România și românii au nevoie de un om ca ea la presedintie, cand PSD-ul tocmai a pierdut guvernarea. Si aceasta din cauza incompetentei echipei guvernamentale in frunte cu catastrofica Viorica Dăncilă, care, culmea este si candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Viorica Dăncilă nu-i in stare sa transmita un mesaj fara sa faca niste gafe impardonabile. Ultimele dintre aceste gafe s-au petrecut recent, mai precis duminica 3 noiembrie la Mărășești, in judetul Vrancea unde madam Dăncilă a declarat ca: “eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”. O alta perla “marca Dăncilă” s-a consumat chiar miercuri 6 noiembrie, într-o conferință de la sediul PSD: ” Scopul Partidului Social Democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut”. Gura păcătosului adevăr grăieste. PSD are toate sansele să castige “alegerile de anul trecut” si nicidecum de anul viitor. In asemenea conditii cum poate PSD-ul sa solicite ca românii să dea un vot clar în favoarea Vioricăi Dăncilă.
    Cu un asemenea candidat, esecul PSD la alegerile prezidentiale este garantat.

SPUNE-TI PAREREA