Două ordine de protecție au fost emise de polițiști în data de 5 noiembrie, în municipiul Bistrița și în localitatea Prundu Bârgăului, în două cazuri de violență în familie. Polițiștii au constatat că femeile implicate au fost amenințate cu moartea de către soți.

„La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare și, totodată, au emis un ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat de 49 de ani, din localitatea Bistrița-Bârgăului.
Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, o femeie, de 51 de ani, din Bistrița-Bârgăului, ar fi fost amenințată cu moartea de către soțul ei, în vârstă de 49 de ani, provocându-i o stare de temere.

Totodată, la data de 5 noiembrie a.c., Poliția Municipiului Bistrița a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 47 de ani, din Bistrița, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 3 noiembrie a.c., în timp ce se afla la domiciliu, ar fi fost lovită și amenințată cu moartea de către fostul soț, un bistrițean, de 47 de ani.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, fiind emis și un ordin de protecție provizoriu pentru bărbatul bănuit de comiterea faptelor“, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA