MAI informează tinerii care doresc să urmere o carieră în Jandarmeria Română, că data limită de înscriere este 15 noiembrie 2019. Până în acest moment sunt înscriși 73 de persoane.

Doritorii sunt așteptați să depună cererile de înscriere, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud. Examenul de admitere la școlile militare de subofițeri, se va desfățura în luna ianuarie 2020. Dosarul complet trebuie depus până n data de 15 decembrie 2019.

Pentru această sesiune de admitere, sunt disponibile:
360 de locuri la cele două școli de subofițeri (Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni și 170 locuri pentru Jandarmeria Română, dintre care 5 locuri IGAv și 15 locuri S.I.E., respectiv Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.
190 de locuri Jandarmeria Română, din care 5 locuri IGAv și 35 locuri S.I.E.)

Ambele unități de învățământ pun la dispoziție 3 locuri pentru rromi și două pentru minorități.

Toate informațiile necesare în legătură cu tematica și bibliografia pentru concurs, etapele de înscriere și planificarea probelor, se vor afișa pe site-ul oficial al fiecărei unități de învățământ.

Examenul va avea loc în perioada 10-23 ianurie 2020, pentru seria celor înscriși în februarie-decembrie 2020).

Se pot obține informații suplimentare direct la sediul Inspectoratului Jandarmeriei Bistrița, Biroul Resurse Umane sau vizitând site-ul oficial: www.jandarmeriabistrița.ro

SPUNE-TI PAREREA