Organizația Femeilor Liberale a făcut duminică, la Sibiu, în prezența Președintelui Klaus Iohannis, un gest de normalitate față de implicarea în comunitate și față de rezultatele unor luptătoare.
Gala „FEMEILE LIBERALE PREMIAZĂ PERFORMANȚA“ este un eveniment național la care peste 400 de femei liberale din toată țara și din filiala PNL Bistrița-Năsăud, au aplaudat meritele deosebite ale unor oameni deosebiți, puternici, performanți și implicați, oameni vizionari și solidari, oameni care pun în față binele comun și respectul reciproc. Oameni care prețuiesc familia și drepturile individuale, care-și ajută și ghidează semenii, care se dedică lucrurilor în care cred și pe care le fac tinzând spre perfecțiune.
Președintele Klaus Iohannis a transmis felicitări celor 400 de femei liberale pentru implicarea lor în societate alături de următorul mesaj: ”Le felicit pe doamnele premiate în această gală, ele arată excelența în această țară. Suntem în război politic și dorim românilor o țară normală și pentru acest lucru este absolută nevoie de voi, de doamnele noastre.”

Felicitări OFL România,
Felicitări PNL,
Felicitări OFL Bistrița-Năsăud !

Av. Diana MORAR – Preşedinte OFL Bistrița-Năsăud,
Consilier Municipal PNL Bistrița

SPUNE-TI PAREREA