Mai multe organizații din Bistrița-Năsăud se mobilizează astăzi, făcând un apel și bistrițenilor să se alăture protestului „SOS Pădurile României“. Adunarea are loc astăzi, 3 noiembrie, de la ora 17.00, în fața Prefecturii din Bistrița. Marșul pentru păduri va avea loc în mai multe orașe din țară.

„Verzii bistriteni fac apel la constiinta iubitorilor de mediu si ii roaga sa participe la marele miting national pentru salvarea padurilor tarii. Mentionam ca aceasta actiune este organizata de Greenpeace Romania si Agent Green. Numai impreuna, iubitori ai naturii, putem opri hemoragia si jaful furtului de lemn din padurile noastre. Iata de ce noi gasim si raspunsul asupra altui aspect ingrijorator privind faptul ca ursul carpatin nu isi mai gaseste locul in arealul sau datorita acestui jaf si coboara tot mai des din paduri tocmai pentru a-si cauta hrana pe care nu o mai gaseste din cauza omului. Va asteptam asadar in numar cat mai mare sa aratam ca ne pasa si sa tragem semnalul de alarma pentru viitorul guvern si sa le cerem responsabilitate totala fata de aceste aspecte.
Adunarea va avea loc duminica 3 noiembrie, ora 17:00, in fata Prefecturii“, a anunțat Partidul Verde.

„Nu uitați, ieșim la marșul pentru păduri în data de 03 noiembrie!
Tășuleasa Social organizează ieșirea la Bistrița, și vă așteaptă la ora 17:00 în fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, să mărșăluim împreună și să atragem atenția asupra suferințelor pădurilor din țara noastră. Rugăm să ni se alăture toți cei care cred că merităm răspunsuri la întrebările puse de ani întregi și cei care iubesc pădurea! Vă așteptăm în număr cât mai mare la Bistrița și încurajăm marșul și în alte orașe în care se află iubitori de natură și voluntari care au plantat împreună cu noi!“, a transmis și Asociația Tășuleasa Social. 

SPUNE-TI PAREREA