Zilele actualului prefect, Ovidiu Frenț, în funcție, sunt numărate. Iminenta învestire a noului guvern PNL va aduce și schimbarea prefecților din întreaga țară, cu oameni ai liberalilor.

Unul dintre numele vehiculate, în rândul liberalilor bistrițeni, pentru funcția de prefect, este cel al Dianei Morar, care în prezent este consilier municipal și președinte al Organizației Județene de Femei a PNL.

Zvonul conform căruia Diana Morar ar fi numită prefect a apărut în ziarul online Știri de Bistrița și a fost confirmat pentru ObservatorBN de surse din PNL.

Diana Morar este avocat și are zero experiență în administrație, singurul lucru care are recomanda-o pentru această funcție fiind calitatea de membru PNL.

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Spuneti-ne ce calificare, competenta profesionala si instructie scolara are , ca EFECTIV NU NE ESTE DE NICI UN FOLOS PUBLIC , FAPTUL CA ESTE ” presedinta … nu stiu cui … ” .
    Daca vreti sa mearga bine ceva in tzara asta, trebuie sa terminati odata cu „politrucii” , in detrimentul profesionistilor in funtiile publice .

SPUNE-TI PAREREA