În perioada 25-27 octombrie 2019 capitala Serbiei, Belgrad, a găzduit cea de a 18-a ediție a competiției “Galeb Belgrade Trophy”, competiție clasificată G1, la care au participat peste 1.000 de sportivi.

Clubul Sportiv ILYO a fost reprezentat de un lot de patru sportivi, trei dintre ei fiind foarte aproape de a ocupa un loc pe podium, (după ce au câștigat un meci) și anume: Ana Riti, Mario Raul Filip Mureșanu și Ștefan Gabriel Agrișan. Ana Riti a câștigat primul meci împotriva sportivei Sajra Kajevic din Bosnia Herțegovina cu scorul de 19-3, iar în al doilea meci cu sportiva Anja Gvozdic din Serbia pierde în repriza a patra ca Golden Point, după ce în prealabil a condus tot meciul.

Sportivul Filip Mureșanu Mario Raul a câștigat primul meci împotriva sportivului Jan Petrdid din Croația cu scorul de 24-4, și pierde meciul de medalie în fața sportivului din Polonia, Igor Drazkiewicz. Agrișan Ștefan Gabriel pierde împotriva sportivului Danilo Ristovic din Serbia. Sportiva Musteață Liana Ionela deși junioară a concurat la categoria de vârstă seniori. Ea a reușit să învingă pe sportiva Melike Yilmaz din Turcia cu scorul de 32-5, pe sportiva Imani Sitti din Franța cu scorul de 31-3 și a pierdut semifinala cu reprezentanta Spaniei Blanca Palmer Soler cu scorul de 12-13.

În urma victoriilor avute, sportiva Liana Ionela Musteaţă a obținut locul 3 în cadrul categoriei seniori feminin -53 kg. „Fiind la a doua participare la categoria de vârstă seniori sunt mulțumit de rezultatele sportivei Musteață Liana, apreciez eforturile celorlalți sportivi care au fost aproape de podium. Mulțumim doamnei profesor Ica Sigartău pentru munca depusă în obținerea acestor rezultate, părinților pentru sprijinul acordat, precum și întregului staff al clubului sportiv ILYO”, a transmis preşedintele CS ILYO, Marius Muti.

SPUNE-TI PAREREA