Recepția lucrărilor de modernizare a DJ 172 D Prundu Bârgăului – Bistrița – Bârgăului -Colibiţa a avut loc astăzi, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a vicepreşedintelui Ioan Ţintean şi a primarilor Vasile Laba (Bistriţa Bârgăului), Doru Crişan (Prundu Bârgăului), Nicolae Vrâncean (Josenii Bârgăului).

“Ne aflăm la recepţia lucrărilor la DJ 172D, un tronson 2, de aproximativ 17 kilometri, cu o investiţie de aproximativ 10 milioane de euro. Din cei 80 de km pe care îi are DJ 172D sunt aproape de finalizare o mare parte din ei (…) Până la finalul anului în curs, după discuţiile cu constructorul, cred că vom face recepţia şi la lotul 3, peste Strâmba, la Ilva Mică. Avem lotul 4, unde am avut probleme cu constructorul, unde s-a reziliat contractul (…) din primăvară sper să înceapă lucrul şi la lotul 4. La lotul 5, stadiul fizic este de peste 75 la sută. Deci DJ 172 D, cu o valoare de aproximativ 50 de milioane de euro, este un drum important al judeţului, modernizat prin finanţare de bază prin POR, cu cofinanţare de la Consiliul Judeţean. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor implicaţi în aceste proiecte”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Lucrarea a fost executată de firma DIMEX. “Nu văd nicio diferenţă între un drum din Austria, Elveţia şi Germania, în comparaţie cu ce avem aici la Colibiţa. Sunt câteva companii în Bistriţa-Năsăud, care fac lucrări de calitate, una dintre ele fiind compania DIMEX, care a făcut o lucrare la cele mai înalte standarde”, a mai spus Radu Moldovan.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA