Doi pietoni au fost loviți de un autoturism, în Bistrița, pe bulevardul Rebuplicii. Victimele au fost anunțate prin 112, fiind în stare de  inconștiență. Au fost alocate un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de prim ajutor SMURD  din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița.

Din primele date, 2 pietoni cu vârste cuprinse între aproximativ 15 și 20 ani.

E hipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat unul dintre pietoni ( în stare grava, prezintâbd traumatism cranio cerebral grav) l-a intubat și stabilizat în vederea transportării spre UPU SMURD BISTRITA. Tot la UPU SMURD Bistrița va ajunge și celălalt pieton preluat de echipajul de prim ajutor SMURD, afirmativ conștient, prezentând diferite leziuni și traumatisme.

IPJ BN: Conform primelor verificări a rezultat faptul că: un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe un bulevard din municipiu, a surprins și accidentat doi pietoni, angajați în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni. Unul dintre  aceștia are 19 ani și este din Bistrița, celălalt, în vârstă de 25 de ani, este din comuna Cetate.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier efectuează cercetări în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să stabilească cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

SPUNE-TI PAREREA