Prezent aseară la Topul Firmelor din Bistrița-Năsăud, evenimentul anual care premiază performanța în mediul economic din județ, Radu Moldovan a trecut în revistă realizările administrației județene, la nivel de infrastructură, și a subliniat că speră ca noul Guvern să meargă pe linia continuării acestor investiții.

„Balanța comercială în județul nostru încă se păstrează una pozitivă, având în vedere balanța comercială profund negativă la nivel național. Noi cei care, vremelnic, ocupăm anumite poziții politice în administrația publică locală sau centrală, vă asigur că vom face toate eforturile necesare ca investițiile publice să continue în județul Bistrița-Năsăud. Am spus-o în repetate rânduri și cred că lucrul ăsta se vede pentru fiecare dintre dumneavoastră: ceea ce s-a întâmplat la noi în județ în ultimii ani este vizibil cu ochiul liber. Și aici mă refer la investițiile publice și, în mod special, la cele în infrastructură. Sunt investiții publice de peste un miliard de euro pe care Consiliul Județean împreună cu cele 62 de primării le-au adus în județ. În momentul de față, la nivelul infrastructurii care este gestionată de Consiliul Județean și Consiliile Locale, suntem într-o fază foarte avansată. Ne apropiem de modernizarea ei în integralitate. Am făcut toate diligențele necesare ca și infrastructura drumurilor naționale să fie într-o zonă cel puțin acceptabilă. Am rămas dator, eu, cel puțin, cu modernizarea a trei tronsoane din DN17 C, DN17 D în zona Dealul Dumitrei, Dealul Ștefăniței și Pasul Rotunda În momentul de față eu mă pregătesc de opoziție. Alți colegi de-ai noștri o să preia frâiele guvernării și sper ca proiectele pe care noi le-am început o să fie continuate. Cred că județul Bistrița-Năsăud, în momentul de față, mai are nevoie de două proiecte de investiții foarte mari: unul ar fi Autostrada Nordului, drumul express, cum va fi el. Sper ca studiul de fezabilitate care este în licitație să fie finalizat și cei care vor prelua guvernarea să continue eforturile pentru construcția acestei autostrăzi care este stringentă pentru județul nostru ținând cont de creșterea numărului de mașini și de modul în care se circulă în momentul de față. Un alt proiect major de care are nevoie județul nostru este extinderea rețelelor transport și distribuție gaz în tot județul. Suntem cu pași avansați și în această zonă. Sperăm ca viitorul guvern să continue ceea ce noi a început“, a spus Emil Radu Moldovan.

2 COMENTARII

  1. NU DOMNUL MOLDOVAN … NU VOR CONTINUA NIMIC DIN CEEA CE ARE COPERTILE ROSII LA PROIECTELE FACUTE . Astia, stiti bine ca vor ” demola ” totul, readucand inapoi tzara la epoca imediat de dupa ” Lovitura de stat ” din 1989 … ca nu prea a fost ea Revolutie … Dupa un timp, adica dupa 2-3 ani, ceea ce au facut ei acuma si au ajuns la guvernare prin ” lovitura de guvern ” … tot asa veti face si Dvs si cred ca ar trebui modificata legea electorala, sa se faca ” ALEGERILE ANTICIPATE DIN 2 IN 2 ANI ” , ca sa ” prinda ” si sa ajunga la ” ciolanul cu fasole ” si cei pe care pop.pu.limea nu-i voteaza niciodata liber si democratic .

SPUNE-TI PAREREA