Flori, un mănunchi de busuioc într-o carte, un pahar de vin pe o măsuță sunt doar câteva dintre detaliile surprinse în fotografiile Mariei Onofrei, care transformă universul cotidian în magie prin intermediul obiectivului foto.

Prima ei expoziție de fotografie a fost una caritabilă și banii din vânzarea lucrărilor vor fi donați părinților lui Darius Mihalcia, un copil de patru ani care duce povara unei boli grave, care poate îngenunchea chiar și un adult: tetrapareză spastică. Tratamentul și terapia de care Darius are nevoie sunt extrem de costisitoare, de aceea Maria Onofrei a ales această modalitate de a-și pune în valoare munca.

„Prima mea expoziție m-a emoționat mai tare decât puteam să cred. Fiecare fotografie a mea are în sufletul și în ochii mei o poveste, fiecare fotografie, în parte, a fost făcută în diferite momente din viața mea, când simțeam nevoia să transmit ceva, sentimente care nu pot fi exprimate în cuvinte. Am vrut ca fiecare invitat să-și creeze propria poveste în momentul în care privește fotografiile. Oamenii sunt diferiți și fiecare fotografie transmite sentimente diferite. Evenimentul mi-a umplut inima de fericire și de recunoștință, toți cei care au fost la eveniment au dat dovadă că au o inima mare, sunt oameni deosebiți cum rar ți-e dat să cunoști. Le mulțumesc din suflet că au făcut ca expoziția “Nostalgii”, semnată de mine, Burisuc Onofrei Maria, să fie un eveniment foarte reușit. Cu ajutorul și bunătatea lor, îmi doresc să continuăm tot cu astfel de expoziții, la fel de reușite. Țin să precizez faptul că toți banuții adunați din vânzarea fotografiilor și toate donațiile au fost direcționate familiei Mihalcia, părinților lui Darius, printr-un contract de donație, donații care ne dorim să îi aducă zâmbetul pe chip. Bănuții vor fi folosiți pentru tratamentul și terapia de care Darius are nevoie. Vreau să mulțumesc fiecărui invitat, în parte, pentru participare“, a spus Maria Onofrei.

În urma expoziției s-au adunat 5170 de lei care vor contribui la tratamentul lui Darius.

Cei care vor să îl ajute în continuare pe Darius, pot să ia legătura cu părinții săi pe facebook, Mihalcia Vasile ,respectiv Aliz Mihalcia . Ei pot fi contactați și la numărul de telefon 0755094718.

SPUNE-TI PAREREA