În data de 24 octombrie 2019, va avea loc Gala Topul Firmelor 2019, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, începând la ora 17:00, găzduit de hotel Metropolis. Evenimentul va fi prezentat de Iuliana Tudor, iar buna dispoziție va fi întreținută de trupa Direcția 5 și Hypnotique Electric Violin Quartet. Încă din anul 1993, Topul Firmelor reprezintă cel mai important eveniment prin care se promovează excelența și competitivitatea pe plan local.

Clasamentul este realizat în urma unei metodologii unitare, aprobat de Camera de Comerț și Industrie din România, având la bază date transmise de către agenții economici, a căror valabilitate este recunoscută de Ministerul Finanțelor Publice.

Camera de comerț și Industrie are în vizor permanent dezvoltarea durabilă a comunității de afaceri bistrițene și acționează ca atare în sprijinul companiilor, răsplătind efortul și inițiativa permanent în fiecare an, printr-o gală de excepție. Ierarhizarea se realizează luând în considerare o serie de itemi precum: cifra de afaceri, rata profitului, eficiența resurselor umane și a capitalului, toate acestea fiind reflectate în statisticile de bilanț.

 

SPUNE-TI PAREREA