Să o descoperim împreună pe Andreea Mureșan și să aflăm cu ce îşi propune să ne încânte ochii şi sufletul!

Am întrebat şi am aflat: – S-a născut din pasiune pentru frumos, din talent şi dăruire, din dorinţa de a-ţi sensibiliza graba cotidiană, de zi cu zi. De doi ani de zile, Andreea Mureșan, iubitoare de artă, crează pentru noi și cei dragi nouă, buchete din flori de hârtie, împletite cu bun gust, din flori de săpun, din mătase, menită alte dăți să curgă pe trupuri zvelte. În plus, ne mai putem delecta cu săpunuri italinești de calitate superioară, căni, sfeșnice, felicitări.

Cu o bogată încărcătură pentru creație, insuflată încă din copilărie, alergând vara la bunici printre materiale fel și fel, războaie de țesut, mașini de cusut, broderii, împărtășește cu noi tot ce are mai de preț. Primul trandafir a luat naștere, în mâinile Andreei, dintr-o simplă hârtie albă, găsită în cutia de papuci. Nunta ei mult visată a fost primul eveniment la care florile din hârtie, create de ea, s-au lăsat apreciate.

Specializarea la Cluj și sutele de ore de muncă de după, dau naștere unor adevărate piese de artă, numai bune de luat acasă! În funcție de complexitate, doar pentru un singur tip de floare se poate ajunge și la o oră și jumatate de atenție și pricepere. Pentru a obține un efect cât mai natural, hârtia se pictează, se taie și se pliază manual, fiecare petala trebuind luată în parte. Gama este extrem de diversificată, iar inspirația pe măsură. Aprecierea nu ar trebui să se lase așteptată.

De asemenea, dacă îți dorești să dai viaţă şi personalitate evenimentului tău, oricare ar fi el, mâinile talentate, sunt gata să te răsfețe!

Ce face ca acest loc să se deosebească de celelalte: nu este o simplă florărie unde alegi, plăteşti şi pleci. Tu esti cel ales cu finețe, învăluit de simţuri şi eleganță. Ai parte de consiliere, sfaturi si idei fresh, iar calitatea este la ea acasa! Magazinul poate fi găsit pe strada Andrei Mureșanu, nr 13, lângă magazin Atlantis.

Dă o fugă şi lasă frumosul să îţi curgă prin vene!

SPUNE-TI PAREREA