Uniunea Salvați România, organizația care propovăduiește integritatea și corectitudinea, nu ratează niciun eveniment agreabil la nivel de Bistrița-Năsăud pentru a-și face campanie electorală.
Culmea ironiei este că partidul profită din plin de evenimentele sprijinite de administrația județului sau, cum ar spune simpatizanții USR, “ciuma roșie”.
În luna mai a acestui an USR BN se afla în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare la Năsăud, la Maialul Elevilor. Cu toate că legea electorală nu permite campania electorală în preajma școlilor, USR-iștii nu s-au sinchisit să își împartă pliantele la poarta școlii unde se desfășura un eveniment dedicat elevilor.

 

 

Ieri, deputatul USR Cristina Iurișniți și-a făcut prezența la evenimentul Povestea Vinului, eveniment sprijinit de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud prin ADI Turism. Desigur, evenimentul are la bază o inițiativă care vine din mediul privat, dar implicarea administrației locale merită apreciată. Cu atât mai mult cu cât, deși la fața locului s-au aflat mai mulți oameni din PSD BN, nu s-a dat nicio tentă electorală evenimentului și nimeni nu a împărțit pliante cu Viorica Dăncilă.

Cristina Iurișniți s-a delectat cu vinuri și și-a dat importanță pe la standurile producătorilor de vin cu prețiosul ei accent franțuzesc. Apoi le-a strecurat interlocutorilor pliantele cu Dan Barna, explicându-le cât de importantă este „schimbarea“ în România.

„La Teaca, judetul Bistrița-Năsăud, un tren cu parfum de epocă reînviat de Asociația Mocănița Transilvaniei a alăturat fericit și inspirat degustări de vinuri locale de la Teaca până la Dumitra, cramele Podgoriei Lechința, iubitori de muzică și produse locale, de patrimoniu istoric și local.
Am vorbit cu oameni calzi, pasionați de munca lor și de vinul de care sunt mândri, de locomotivă care mai are de așteptat până își va cunoaște noii călători. Până atunci mai e de luptat cu birocrația și hățișul documentelor!

Am vorbit și despre Dan Barna și despre cât e de importat să facem alegeri corecte, pe termen lung!“, a transmis Iurișniți după eveniment.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA