Gloria a câștigat la limită dar meritat cu CSM Slatina, într-un meci contând pentru etapa a 10-a din Liga Florilor

Bistrițencele au jucat slab în prima repriză, când au pierdut-o și pe Daniela Todor- accidentată, cea mai bună apărătoare în prima parte, scrie sportulbistritean.ro.

Fără ajutor din partea portărițelor  De Paula și Nenezic, cu multe aruncări ratate în atac și cu Pristăvița nerefăcută complet, Gloria a suferit la multe capitole și a fost condusă cu 11-12 la pauză

Dar, în partea secundă, Pașca a căutat cele mai bune formule, a rotit toate jucătoarele pe posturi și a găsit soluții pentru a întoarce jocul.

Silvia Szabo a intrat excelent în teren, Șamanț a pivotat bine pe semicerc, Elisei a adus echilibru ca de fiecare dată iar Mariana Costa a punctat spectaculos de câteva ori, și pe tabelă și la impresia artistică.

Însă evoluția cea mai eficientă și mult apreciată de public a fost a celei de-a treia portărițe, Ana Maria Inculeț. Aceasta  a scos câteva mingi decisive, cu care echipa s-a ajutat mult în economia reprizei, dovedind că merită să fie titulară.

Pe final, am condus la 4 goluri dar am jucat în inferioritate în ultimele 5 minute și victoria a rămas la doar un singur gol diferență, 23-22.

Urmează o săptămână de pauză, apoi un meci la Brăila și o partidă în Cupa EHF, cu un adversar pe care îl vom afla marți, după tragerea la sorți.

Vezi aici meciul integral:

SPUNE-TI PAREREA