După construirea clădirii impunătoare care găzduiește Centrul Cultural “Dimitrie Gusti” și aprobarea proiectului pentru renovarea primăriei, în comuna Șanț urmează să fie realizat un dispensar uman. Investiția se află la stadiul de proiect, dar va fi o clădire la fel de  impunătoare cum este centrul cultural.

“Investițiile majore în comuna Șanț nu se opresc! Pe rol avem propunerea pentru dispensarul uman. Un proiect necesar și, totodată, unicat la nivel de comună!

După exemplul Centrului Cultural, renovarea sediului primăriei, (care, la fel va fi un proiect demn de nivelul cu care ne-a obișnuit primarul nostru  Ioan Szabo împreună cu Consiliul Loclal) vedem că în comuna noastră urmează investiții, cu ajutorul lui Dumnezeu, și în celelalte domenii importante pentru noi ca și cetățeni. 

Toate proiectele de la Șanț se fac la alt nivel în comparație cu celelalte comune de talia noastră  ! Un nivel demn de localitate Europeană am putea spune!”, este anunțul postat pe pagina de socializare a comunei.

SPUNE-TI PAREREA