“Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional tocmai au confirmat parcursul bun al guvernării PSD, însă moțiunea de cenzură pune capăt acestei guvernări care a adus prosperitate pentru români și o dezvoltare solidă a economiei. Poate că asta au vrut, să se ajungă la cel mai grav blocaj instituțional din utimii 30 de ani. Oricum, de peste două luni, Iohannis și cei din jurul lui blochează în mod deliberat funcționarea Guvernului, cu încălcarea gravă a Constituție”, a transmis PSD Bistriţa-Năsăud, într-un comunicat.

“Mai mult, în plină campanie electorală, Ministerul Afacerilor Interne care e responsabil cu organizarea alegerilor, nu are ministru, pentru că Iohannis a încălcat deliberat Constituția și a refuzat desemnarea unui interimar. Din cauza lui Blocannis, poate fi afectat procesul electoral, inclusiv în diaspora, iar cel care va răspunde este Iohannis și partidele care au votat moțiunea”, a transmis PSD.

“Doar românii pot opri această criză prin votul din noiembrie. E necesar ca la Cotroceni să ajungă un președinte responsabil care poate garanta reluarea parcursului bun al economiei românești înregistrat în guvernarea #PSD”, a mai transmis PSD.

1 COMENTARIU

  1. Cei din PSD, ori fac pe prostii, ori chiar sunt. Blocajul guvernamental se datorează chiar premierului PSD-ist, care după iesirea ALDE de la guvernare la sfârsitul lunii august, conform constitutiei avea obligatia să meargă in parlament cu noua formulă guvernamentală pentru a solicita un vot de investitură, lucru care nu s-a intâmplat, desi presedintele Iohannis le-a cerut in repetate rânduri să facă acest lucru.
    Acum când guvernul Dăncilă nu mai există, fiind demis in parlament prin motiunea de cenzură din 10 octombrie, PSD-isii s-au trezit să plângă pentru neputinta lor dând vina pe presedintele Iohannis.

SPUNE-TI PAREREA