Traian Ogâgău, primarul orașului Sîngeorz Băi este într-o relație foarte tensionată cu viceprimarul Dumitru Virgil, impus de PSD acum trei ani.

Traian Ogâgău a anunțat că în ședința de joi a Consiliului Local va propune plenului destituirea viceprimarului Virgil Dumitru, pentru a face, spune el, ”o economie la buget de 8.000 pe lună, bani plătiți de către dumneavoastră”.

Primarul postat un text pe pagina sa de socializare în care își face public intenția de a-i face vânt viceprimarului:

„Dragi sîngeorzeni.
Joi, 17 octombrie, ora 19.00, în cadrul ședinței Consiliului Local, am să cer Consilierilor aprobarea proiectului de hotărâre privind DESTITUIREA vice primarului pe motive de INCOMPETENȚĂ, astfel facem o economie la buget de 8.000 pe lună, bani plătiți de către dumneavoastră.
Vă reamintesc că este nevoie de votul a 12 consilieri.
Recunosc faptul că, atunci când l-am propus în funcție am avut o altă impresie dar se pare că interesele unora care îl conduc de la spate sunt mai mari dat fiind faptul că se apropie alegerile locale.
Fac apel pe această cale, tuturor consilierilor să analizeze bine propunerea mea și să înțeleagă aceste lucruri, eu NU am nevoie de vice primar, cu atât mai mult de acest individ care constituie un element perturbator al activității tuturor colegilor din primărie.
În caz contrar, pe mine personal nu mă deranjează, doar să știm și noi sîngeorzenii pentru ce îl plătim, să ne reprezinte la jocuri de noroc? Numai întreb!”.

Ședința va începe la ora 19.00 și va fi transmisă LIVE. Reamintim că în luna iulie a acestui an cei doi au avut o altercație verbală destul de violentă, chiar în primărie.

UPDATE: Traian Ogâgău, înjurături violente în Primăria Sângeorz-Băi! Imagini care vă pot afecta emoțional. Cum explică gestul(VIDEO)

SPUNE-TI PAREREA