Ludovic Orban a fost desemnat premier. Nominalizarea acestuia a stârnit mai multe reacţii în rândul politicienilor.

“Am aflat în studioul RTV despre nominalizarea lui Ludovic Orban ca premier desemnat. Deși mă așteptam, n-am putut să nu mă amuz de situație: este prima dată în istoria României când este desemnat pentru o asemenea înaltă funcție…un șomer!”, a spus deputatul PSD de Bistriţa-Năsăud, Adriana Doina Pană.

“Și tot în premieră națională, sub bagheta “dirijorului” Klaus Iohannis, 6 partide și-au dat mâna, au adus la vot parlamentari inclusiv cu ambulanța, au reușit să răstoarne un guvern (performant!) și … atât. Acum au mari probleme să se adune din nou, să asigure cvorumul de ședință și să voteze un nou guvern! Există mai mare bătaie de joc la adresa României și a românilor?”, a mai transmis Doina Pană.

1 COMENTARIU

 1. Motto:
  “Cum de rămân nespânzuraţi
  Aceşti neruşinaţi şi hoţi?…
  E poate pentru că nu sunt
  Atâţia arbori pe pământ
  De care să atârne toţi…”
  ( Petőfi Sándor)

  Uite cine vorbeste de guvern (performant). Tocmai PSD, care s-a aflat la guvernare in perioada 2014-2018, cand România a fost țara care a raportat cele mai multe fraude din Uniunea Europeană privind fondurile europene din agricultură și dezvoltare rurală și s-a clasat pe locul doi la valoarea fraudată, după Polonia, conform unui raport al OLAF privind lupta împotriva corupției pentru anul 2018.
  Conform aceluiași raport, în perioada 2014-2018, România a raportat o fraudă de 62 milioane de euro, ceea ce înseamnă 0,45% din totalul plăților făcute de Uniunea Europeană în acest segment către țara noastră, de aproximativ 14 miliarde de euro.
  Numai in anul 2018 procentul a crescut pentru România la 18,3 milioane euro fraudați, adică 0,62% din totalul plăților de aproximativ 3 miliarde euro. Despre ce vorbim?

SPUNE-TI PAREREA