Mai multe famili din Bistriţa, care locuiesc pe strada Tărpiului, sunt terorizate, de mai bine de un an, de câinii din curtea unor vecini. Aceştia fac o gălăgie de nedescris şi, în zonă s-a format un focar de infecţie, după ce câinii au început să se mănânce între ei.

Oamenii au sesizat autorităţile încă de anul trecut, dar nimeni nu a făcut nimic pentru a rezolva situaţia. Câinii aparţineau unei femei, care, între timp a decedat. Patrupedele au rămas însă, în curte şi, spun vecinii, cineva trece, din când în când, să le aducă mâncare. De foame, probabil şi pentru că sunt lăsaţi nesupravegheaţi, câinii au început să se mănânce între ei. Unul dintre câini a murit, după ce a fost pur şi simplu

sfâşiat de câinii mai mari şi a rămas în curte, câteva zile, până când proprietarii l-au găsit şi l-au “depozitat” într-o magazie.

Disperaţi pentru că autorităţile nu fac nimic în această privinţă, oamenii au filmat şi au trimis sesizări pe adresa redacţiei noastre, sperând că cei responsabili se vor sensibiliza. Cazul este cunoscut şi Poliţiei Locale. Poliţiştii locali ar fi motivat că sunt legaţi de mâini, pentru că nu pot să intre pe proprietatea oamenilor.

Atenţie! IAMGINILE sunt şocante şi greu de privit!

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA