Un anunț alarmant a fost făcut în această seară de către primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi. Acesta a avertizat populația că în zonă s-ar afla persoane suspecte care ademenesc copii.

“În cazul în care vedeți persoane suspecte că va abordeaza copii, sunati la poliție.Se pare că au fost văzute in Dobric încercând să momească un copil vrând să îi dea o acadea”, a scris primarul pe facebook acum câteva minute. 

Postarea lui a avut sute de distribuiri în mediul online.

UPDATE: Anunțul a fost făcut de primar bazându-se pe relatările localnicilor care susțin că o persoană cu un Mercedez a încercat să le ademenească copiii. La poliție nu a ajuns, însă, nicio sesizare pe această speță.

Unele persoane au povestit că li s-au întâmplat lucruri suspecte în legătură cu copiii.

„Am patit asta de vreo 2-3 săptămâni, un Mercedes-Benz negru, un nene singur in masina, a oprit la poarta la noi unde se afla baiatul meu cel mic, era in curte si masina dincolo de gard. Nenea tot insista sa se apropie tot mai tare de gard, ba parca vroia sa isi bage masina in curte, vorbim cu copilul. Tata a ieșit afara si a auzit cand il intreba pe copil daca nu vrea sa se plimbe cu masina… A zis tata catre el sa mearga sa isi vada de treaba… A început sa meargă din drum incet, dar ii tot facea cu mana “pa” la copil! Am tras o sperietura si nu mi. A venit sa cred….credeam ca poate i-a fost drag copilul“, a comentat o femeie din zonă.

 

Pe de altă parte, alte persoane spun că primarul este iresponsabil și a băgat panică în populație.

„Ați panicat vreo trei sate pe acolo,oamenii care probabil nu o sã-şi mai lase copiii nici în curte, nu contest activitatea dumeavoastrã sunteți primar acolo de atâta timp pentru cã faceți treabã bunã, totuşi stirea asta pusã pe Facebook fãra a avea absolut nici o dovadã lãsa de dorit, lumea acolo are încredere în dumneavoastrã!!!“, a comentat altcineva.

SPUNE-TI PAREREA