Secția de Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud a fost dotată cu un bronhoscop de ultimă generație în valoare de 500 000 de lei. 

Aparatul oferă pacienților un serviciu de investigație medicală complex care permite diagnisticarea cu mai multă acutatețe. De asemenea, a fost anunțată recrutarea unui medic nou de specialitate la această secție.

“Această achiziție în valoare de 500.000 lei, va oferi pacienților oportunitatea de a beneficia de investigații complexe pentru diagnosticarea diferitelor afecțiuni ale căilor respiratorii superioare (gât, laringe, trahee) și bronhii.  

Prin acest tip de investigație se pot recolta și probe pentru realizarea biopsiilor și se poate identifica, de exemplu, care este sursa unei sângerări pentru a se institui tratamentul adecvat.  

Un lucru care de care ne putem mândri este și faptul că avem medici care să utilizeze tehnica medicală de ultimă generație: alături Dl. Dr. Moldovan, Secția de Pneumologie are un medic specialist nou, Dna. Dr. Carmen Nechita, care are specializările necesare în utilizarea tehnologiilor de ultimă generație. 

Continuăm investițiile în sistemul medical din Bistrița-Năsăud!”, a anunțat președintele Consiliului Județean, Emil Radu Mdovan.

SPUNE-TI PAREREA