Andrei Coți, copilul de 13 ani care căzut în gol de la etajul doi, pe casa scării Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu“ din Năsăud, a murit la Secția de Terapie Intensivă a Clinicii de Neurochirurgie din Cluj-Napoca. Reamintim că levul de clasa a V-a ce a căzut a căzut în gol, printre balustrade, de la o înălțime de peste 10 metri în pauza mare, în timp ce se juca pe balustradă. Ulterior, școala a pus un afiș prin care elevii sunt acum avertizați să nu se joace pe balustradă, dar urmează să se instaleze și niște plase de protecție pentru a evita astfel de tragedii. Totuși, moartea copilului schimbă cursul anchetei și se va schimba încadrarea juridică în urma acestui eveniment.
Vestea morții lui Andrei a fost dată în exclusivitate de mesagerulbn.ro, care a precizat că
băiatul era în comă și era menținut în viață doar cu ajutorul aparatelor. Andrei a suferit răni grave la cap, după ce s-a izbit de beton.
Băiatul era originar din Bichigiu, dar era instituționalizat la Centrul de Plasament din Năsăud încă de la vârsta de 6 ani. El nu a avut parte de o viață prea fericită, suferind și o operație pe cord în urmă cu câțiva ani. De înmormântarea lui Andrei se va ocupa Centrul de Plasament din Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA