Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Chiuza. Un autoturism a ieșit în decor și a aterizat într-un șanț de pe marginea drumului.

“Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului 5 persoane. Două erau ieșite din autoturism, conștiente și cooperante. Trei persoane se aflau în interiorul autoturismului și au fost scoase de către echipajele de intervenție. 

Victimele nu erau încarcerate, au rămas în autoturism la recomandarea dispecereului ISU, pentru a nu li se agrava leziuni la suferite în urma unei eventuale extrageri forțate”, a transmis ISU BN. Șoferul autoturismului a prezentat episoade de pierdere a cunoștinței. 

Persoanele au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care au fost transportate la spital.

IPJ BN : În urma verificărilor efectuate de polițiștii din Beclean la fața locului, a rezultat faptul că un bărbat de 31 de ani, din Liviu Rebreanu, care conducea un autoturism pe direcția Salva – Beclean, a pierdut controlul autoturismului, a lovit un gard, după care s-a oprit în albia unui pârâu.

În urma accidentului, conducătorul auto și încă patru persoane, pasagere în autoturism, au fost răniți ușor.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii de la Rutieră continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto principal: Radu Sîrbu

SPUNE-TI PAREREA