Soho Music Hall se va deschide vineri, 11 octombrie, pe Bulevardul Republicii din Bistrița și promite o nouă eră în viața de noapte a orașului: concerte și petrecri pe diverse genuri muzicale, care vor ține până în zori.

„Soho Music Hall isi deschide oficial portile pe data de 11 octombrie vineri la ora 19:00 .
Locatia : Bulevardul Republicii nr. 2 Shopping Center Demisol.Intrarea se face prin fata .
Incepe o noua era in Bistrita , una pe care o meritam din plin , prin care in sfarsit avem o locatie in care se vor organiza petreceri pe diverse genuri de muzica si in care putem sta pana dimineata fara sa fim trimisi acasa ;). Nu divulgam mai multe detalii despre cum arata locatia pentru ca va trebui sa veniti sa o vedeti singuri 😀
Am afisat programul complet pe luna octombrie cu toate eventurile din weekend si nu numai , deoarece la fiecare 2 saptamani vom organiza in ziua de joi show-uri de stand-up comedy.

In fiecare luni a saptamanii vom scoate un event pe facebook pentru petrecerile /concertele din weekend. Fiti cu ochii pe noi , dati un SHARE si LIKE pentru a primi notificari deoarece noi zicem ca am stat destul timp fara o astfel de locatie. Ne gasiti de asemenea si pe Instagram.

Evenimentul de deschidere din 11 octombrie va incepe la ora 19:00 vineri cu urmatoarele activitati:

19:00 – Expozitie tablouri artisti locali. + get used to the location

Dorim sa promovam artistii bistriteni si astfel am decorat o parte din locatie cu tablourile lor care se vor regasi pe pereti . Tablourile sunt de vanzare si daca va place ceva de acolo nu ezitati sa ne spuneti si va punem in legatura cu acestia. Support our locals !
Artistii sunt :

– Bojor Ovidiu
– Tudosa Toma
– Tiolan Alexandru
– Rusu Alexandru

23:00 – After party cu :

– Taka Tomo
– Can Uric
– Cosmin Horatiu

Let’s do this Bistrita ! This is ours !!

Free entry

P.S. Locatia este tip pub / sala eventuri asadar programul de functionare va fi :
Luni- Joi = 19:00- 03:00
Vineri – Sambata = 19:00 – 06:00
Duminica = Inchis

SPUNE-TI PAREREA