Școala Gimanzială nr. 1 din Lunca Ilvei și noul cămin cultural din Budești sunt cele mai recente investiții fanilizate în Bistrița-Năsăud și inaugurate la final de săptămână de către președintele Consiliului Județean. Emil Radu Moldovan.

La școala din Lunca Ilvei președintele CJ a tăiat panglica alături de primarul Flaviu Lupșan, însoțiți de copii în costume populare.

„La Lunca Ilvei, cei 312 elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 au condiții occidentale de studiu!
Cu o investiție de 1.3 milioane de euro a Guvernului României a fost construită o clădire de 2.000 mp cu 10 săli de clasă, 4 laboratoare și 4 cabinete de specialitate.
Investitiile în educația tinerilor este obligatorie pentru orice comunitate care vrea să se dezvolte și să se modernizeze!
Mulțumesc Guvernului României pentru această investiție adusă în județul Bistrița-Năsăud și felicitări frumoasei comunități locale pentru implementarea acestui proiect!“, a spus Emil Radu Moldovan.

Căminul Cultural din Țăgșpru, comuna Budești, a fost inagurat duminică, după sluba religioasă de la biserică. Valoarea investiției se ridică la 1.3 milioane de lei și noua clădire va găzdui evenimente culturale și festive pentru comunitatea din Budești.

„La Țăgșoru, comuna Budești, am avut parte de o zi tare frumoasă: am început ziua cu Slujba Sfintei Liturghii la biserica din sat iar apoi am participat la inaugurarea Căminului Cultural din localitate.

O clădire modernă care completează asfaltarea străzilor principale din Țăgșoru. Valoarea investiției asigurată de Guvernul României are o valoare de 1.3 milioane de lei.

În ultimii 7 ani alături de Dl Primar Vasile Codrea am atras investiții de 10.7 milioane de euro în comuna Budești.

Le doresc oamenilor inimoși de aici să folosească căminul cultural doar la evenimente pline de bucurie. Felicitări și vă mulțumesc pentru ziua frumoasă petrecută împreună!“, a spus Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA