Ediția a șasea a evenimentului caritabil Târgul de Purici s-a încheiat recent și Clubul Lions, organizatorii acțiunii, au transmis un comunicat de presă cu privire la bilanțul exprimat în cifre:

S-a încheiat  a şasea ediție a TÂRGULUI DE PURICI, organizat de către  Lions Club Bistrița în vederea strângerii de fonduri pentru susținerea  proiectelor sale umanitare.

La ora bilanțului, constatăm cu bucurie că efortul de a organiza această acţiune nu a fost în zadar, deoarece s-a observat un interes crescut al bistriţenilor cu fiecare ediţie care a trecut.

Exprimat în cifre, TÂRGUL DE PURICI ediţia 2019 a însemnat:

  • Un număr de 111 voluntari, însumând un volum de muncă de peste 1.700
  • 050 de ore de voluntariat ale membrilor clubului și familiilor acestora.
  • Peste 25 de parteneri, instituții și firme implicate în buna desfășurare a târgului.
  • Peste 6.500 de persoane care au vizitat târgul.
  • Încasări şi donaţii în valoare de 69.550 de

Pentru această reușită, dorim să mulțumim și pe această cale:

– Clubului Lions din Sankt Polten (Austria) care ne-a  instruit în organizarea primei ediţii și a donat la toate ediţiile cea mai mare parte a lucrurilor expuse.

– Partenerilor şi sponsorilor noștri: Primăria Bistriţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean al judeţului BN, Camera de Comerţ şi Industrie BN, LC Siebenburgen Bistriţa, Clubul Leo Bistriţa, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Dedeman, Transmixt, Blajeana, Datacor, Teo Baba, Casa Bistriţeană şi Restaurant Lili’s, Supercom, AFI Pro Familia, Vatra, Top Optica, Inst Nistor, Chiuloasa, Heniu, Tourmount King, PFA Mocian Paul, PFA Adrian Ioan Pop – broker de asigurare, Givian Delicepan, Oblio Astrans, Pombis. Donatorilor  persoane juridice: Aletheia SA.

-organizaţiilor  media care au prezentat cu generozitate atât Târgul de Purici cât şi toate proiectele noastre.

– bistrițenilor care au vizitat târgul, celor care au cumpărat și celor care au făcut  donații, persoane fizice în număr de peste  160, aceasta dovedind că au încredere în ceea ce înseamnă mișcarea lionistică din orașul nostru și în capacitatea  Clubului Lions de a face acțiuni care să raspundă nevoilor comunității din care face parte.

Vă asigurăm că banii obținuți în urma acestui târg se vor întoarce către cei aflați în nevoie și vă invităm să urmăriți acest lucru prin vizionarea paginii noastre de facebook  Clubul LIONS Bistrita, unde vor fi prezentate toate acțiunile clubului, facându-vă astfel părtași la visul nostru de a-i servi pe cei în nevoie.

TÂRGUL DE PURICI SE ÎNTOARCE LA ANUL! 

VĂ MULȚUMIM!

Lions Club Bistrița

Preşedinte 2019-2020

Mihai Bilegan

SPUNE-TI PAREREA