Generalul de brigadă Mircea Gologan i-a predat colonelului dr. Ioan-Marian Cristurean comanda și Drapelul de Luptă al Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”, în cadrul unei ceremonii militare care a avut loc la Palatul Culturii.

”Vă felicit pentru profesionalismul de care ați dat dovadă de-a lungul întregii activități în calitate de comandant al Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” și pentru întreaga carieră pe care ați construit-o cu atât de multă disciplină și devotament și mă bucur că ați împărtășit experiența dumneavoastră și cu militarii noștri. Ați reușit să-i coordonați astfel încât să își facă datoria cu onoare și profesionalism, fie în momentele în care și-au reprezentat ţara pe câmpul de luptă în teatrele de operaţii, în misiuni de reprezentare la nivel internaţional, fie în unitatea militară de acasă. Siguranța militarilor din teatrele de operaţii a fost o preocupare permanentă pentru dumneavoastră, iar acest lucru a avut ca ecou rezultatele remarcabile cu care militarii bistrițeni s-au întors acasă de fiecare dată la încheierea misiunilor din zonele aprige de război. Iar pentru acest lucru vă felicit!
Țin să vă mulțumesc pentru colaborarea pe care ne-ați asigurat-o în tot acest timp. Indiferent de eveniment sau situație de urgență, promptitudinea și mobilizarea de care ați dat dovadă negreșit de fiecare dată a contribuit la clădirea încrederii pe care noi o avem instituțional în Brigada 81 Mecanizată. Ați respectat fără cusur prestigiul și valorile Armatei Române și, implicit, al Brigăzii pe care ați condus-o. Astfel, am știut mereu că ne putem baza pe voi și știm și în continuare că moștenirea pe care o lăsați aici ne asigură aceeași bună colaborare și încredere și mai departe.”, a transmis subprefectul județului, Ciprian Ceclan-Oprea.

La eveniment au luat parte și locţiitorul comandantului Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, general de brigadă Nicolae Tonu, precum și oficialități locale, subprefectul județului Bistrița-Năsăud, Ciprian Ceclan-Oprea, vicepreședintele Consiliului Județean, Vasile Puica, primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu, și viceprimarul Cristian Niculae.

SPUNE-TI PAREREA